Hello Kitty! Ha macaron, akkor legyen duplán édes!

macaron.hu 2012/03/30

hello kitty macaron

Míg Magyarországon, Budapesten a macaron események még úgymond gyerekcipőben indultak útnak, addig a franciáknál a macaron lázt újabb és újabb  hihetetlen ötletekkel fokozzák.

A macaronjairól világszerte ismert Ladurée és Hello Kitty együtt egy új limitált “Hello Kitty macaron” kollekcióval rukkolt elő. Ha a macaron nem is ismert minden körben Magyarországon, Hello Kitty-ről, Sanrió kedves kiscicájáról már biztosan mindenki hallott.

Egyébként Hello Kitty-nek nem ez volt az első hódítása. Megihlette már a híres dizájnert, Christian Louboutin-t is, így születhetett meg meghöhekkentően édes és szexi cipőkollekciója.

Visszatérve az édes kiscica és a még édesebb macaron találkozásához, Ladurée különböző díszdobozokban ajánja fel habcsók álmait. A macaron amúgy is a gyermekkor puha kis világát idézi fel, Hello Kittyvel biztos a siker! Duplán édes!

Nemcsak gyerekek, kislányok, nagylányok, de bárki, aki aranyosnak találja  Hello Kitty cicát, anyukák, apukák, szerlmespárok, Sanrió rajongók, vagy “csupán” macaronimádók, ínyencek, édesszájúak, kóstolásra fel!

További hírek
Hirdetések

Válasz

Add meg a személyes adataidat a bal oldalon, vagy lépj be a facebookon keresztül, kattints ide!